Monday 25 March 2013

Kako postati gospodar vlastitog života



Ukoliko želite donijeti izuzetno važnu životnu odluku poput one o proširenju posla ili prekidu loše veze, pomoći djetetu da se riješi ovisnosti ili konačno započeti slijediti vlastite želje, nabavite najnoviju knjigu Vadima Zelanda "Transurfing 6- Gospodar stvarnosti".

U svojoj novoj knjizi o transurfingu Vadim Zeland donosi praktčne savjete kako početi slijediti vlastite želje, proširiti posao ili prekinuti lošu vezu

U novom nastavku iznimno uspješne serije o transurfingu Vadim Zeland govori i o štetnosti nekih namirnica, o zdravoj prehrani i o onome od čega bismo rado okrenuli glavu – o patnjama životinja koje se uzgajaju zbog mesa. A tu su i praktični savjeti kako napraviti iznimno ljekovitu živu vodu.
Iako Zelandove ideje, na prvi pogled zvuče apstraktno, sve su utemeljene na iskustvima iz stvarnog živote, a njihova primjena daje konkretne i vidljive rezultate i promjene. Glavni preduvjeti uspješnoga transurfanja su visoka razina energetike i mnogo životne radosti za što je potrebno pročistiti i tijelo i svijest. Kako? Vadim Zeland ne čuva Znanje za sebe, već ga pruža u svojim knjigama.
Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drugačiji način razmišljanja i djelovanja Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drugačiji način razmišljanja i djelovanjaTransurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drugačiji način razmišljanja i djelovanja koja može iz temelja izmijenti život onoga tko ju primjenjuje. Osnovna ideja transurfinga zasniva se na pretpostavci da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve moguće događaje, a energija čovjekovih misli materijalizira neki sektor tog prostranstva.
"Svatko dobiva ono što bira, jer se energija misli ne vrti zaključana u čovjekovoj glavi, već se širi prostorom  te prodire u sve na ovom svijetu. Kada procesom razmišljanja počnemo svjesno upravljati život prestaje biti borba, a svijet nam dolazi u susret", tvrdi Vadim Zeland u svojoj prvoj knizi o transurfingu "Prostranstvo varijanti".
U stanju koje se u transurfingu naziva "jedinstvom duše i razuma" rađa se tajanstvena moć zvana "izvanska namjera" koja ispunjava namjeru i ostvaruje ono što želimo postići. Transurfing je, po riječima Vadima Zelanda, način razmišljanja i djelovanja kojim se postiže ono što želite, a može ju savladati i koristiti baš svatko.

No comments:

Post a Comment