Thursday 24 January 2013

Slike Života - Leci


Leci - Slike Života

Ponekad nam je sve jasno a ipak nešto fali da bi krenuli u akciju. Postoji neki nevidljivi zid između nas i našeg dostignuća, ali to nije razlog za nezadovoljstvo. Potrebno je samo podneti taj period nultog stanja, iz kojeg će proisteći pravi trenutak kada smo potpuno spremni da nešto učinimo.
Ono što je nekada izgledalo nesavladivo, danas je normalno i moguće za nas. Toga se uvek treba setiti, kad pomislimo da smo pred preprekom, pred kojom smo nemoćni i bespomoćni.
Nekada nismo ni primećivali neke stvari koje nas danas tako raduju i ispunjavaju naš život. To je samo pokazatelj kako smo pomerili svoje granice i prostor da vidimo, osetimo i volimo.
Kada shvatimo da je priroda čista energija ljubavi, biće nam jasno zašto se uvek boraveći u njoj tako divno i dobro osećamo. To je jedan od razloga da istom merom uzvratimo prirodi svoju ljubav, čuvajući je i negovajući je, kako bi je predali na uživanje sa ljubavlju sledećim generacijama.
Čovek često nezadovoljstvo koristi kao razlog da ne mora ništa da uradi, a upravo je nezadovoljstvo dragoceno iskustvo, koje nam pokazuje šta je neophodno menjati. Slobodno se radujte kada ste nezadovoljni, jer je vaše biće budno i reaguje na svoje nedostatke, kako bi učinilo nešto i bilo ispunjeno i srećno.
Divno je da živimo u čistom stanu ili kući. Da je sve uredno i na svome mestu, da sve stvari imaju svoje mesto i svoj red, ali nemojte da vam to bude suština življenja. Postoje mnoge druge stvari koje vas mogu radovati.
Kada činite stvari koje vam prijaju, to je kao da ste popili neke lekovite, isceljujuće napitke, jer ste radeći na takav način pustili u svoje biće Božanske nevidljive energije, koje zaista isceljuju i čine da divno izgledate, i da budete zdravi i veseli.
 
photo by: acapulc0
 
Kada kuvate ili kada jedete hranu, posvetite hrani mali trenutak ljubavi. Blagosiljajte je sa ljubavlju i svojom zahvalnošću. Recite joj volim te i hvala ti. Videćete koliko će ta hrana biti ukusnija i blagotvornija za vaše telo i biće, kao da vas je neko konektovao sa najhranljivijim sastojcima vrhunskog energetskog kvaliteta.
Smatrajte da je smeh i razonoda neophoda i dragocena, kako bi vaš život bio bajka i savršenstvo, zato iskoristite svaki pogodan trenutak da se našalite, da se smejete i da napravite neku smešnu zavrzlamu sa vašim bližnjima i prijateljima.
Kada vidiš na ulici prolaznika kako je zamišljen i zabrinut, reci u sebi blagosiljam te sa ljubavlju, a kada vidiš nekoga ko je veseo i nasmejan, kaži mu hvala ti dragi čoveče. Videćeš kako će ovakvo postupanje u tvoj život uneti novu dimenziju radosti i ispunjenja.
U svakom slučaju, ma ko bio, i ma šta radio, Blagosiljam te sa ljubavlju.

No comments:

Post a Comment