Monday 18 February 2013

Bogatstvo


Svi žele privući u svoj život bogatstvo. Pod bogatstvom podrazumevam zdravlje, ljubav, porodicu, materijalne stvari, novac i zadovoljstvo životom… bogat život. Bogatstvo se nalazi u svim segmentima života. Pročitala sam preko sto knjiga vezanih za Zakon Privlačenja. Izvukla sam suštinu. Jako sam srećna zbog toga. Mnogi su upoznati sa Tajnom, ali im ipak negde nešto nedostaje kao jedan mali delić slagalice da bi imali kompletnu sliku kako da to što žele privuku. Ja ću da pojednostavim i da napšem svoje viđenje baš te suštine.
Srž Tajne jeste bogatstvo svake vrste i svesnost toga. Da. Svesnost bogatstva u svemu.
Kako? Jednostavno.
Ako je zdravlje ono što vam nedostaje, usmerite se na bogatstvo koje posedujete. Bogati ste mislima. Imate najveće bogatstvo, jer imate podsvest koja vas bez pogovora sluša, a toliko je moćna da je fascinantno. Bogati ste jer imate višemilionsku vojsku belih krvnih zrnaca koja je spremna da vas zaštiti od svega. Bogati ste zdravljem jer vaše telo je savršeno, skladno i radi sve za naše dobro. Savršeno ste bogati jer imate bezbroj pora preko kojih koža diše. Imate bezbroj nerava koji primaju svaku senzaciju. Kakvo bogatstvo zdravlja vi posedujete jer imate srce koje bogato pumpa krv u svaki deo vašeg tela i hrani ga… Dovoljno je da shvatite koliko bogatstvo vaše telo poseduje. Moć da se čuva i zaštiti, moć da zaceli, da se regeneriše i obnavlja. Zato posmatrajte svo bogatstvo vašeg Božanskog tela i uma. Zdravlje vam pripada i ono je Bogom dano.
Ako vam je potreba materijalno bogatstvo, primećujte ga u svemu što vas okružuje. Šta god radite i u šta god gledate videćete bogatsvo i izobilje. Jeste li svesni koliko ste bogati? Imate izobilje kiseonika koji dišete, izobilje vode koja neprestano teče, imate bogatu zemlju koja daje divne bogate plodove. Imate bogatstvo gde god se okrenete. Pogledajte koliko je svega. Bogatstvo peska… zvezda, kišnih kapi… bogatsvo svetlosti. Otvorite vaše ormane… pa imate više odeće za različita godišnja doba, to je pravo bogatstvo. Ako imate jednu krišku hleba zamislite koliko je zrna pšenice u tom parčetu… da to je pravo bogatstvo. Gde god se okrenete možete videti bogatstvo i izobilje. I da imate jedan odevni predmet zamislite koliko niti je ispleteno u njega… Da, pravo bogatstvo. Samo primećujte… Obraćajte pažnju… Svi smo bogati… čak prebogati kao i ceo Univerzum… na pretek izobilja… Nek vam po ceo dan pažnja bude usmerena na bogatstva svih vrsta.
Pa vaša porodica je pravo bogatstvo… vaši prijatelji su bogatstvo… Vaša deca su bogatstvo, životinje su bogatstvo, svaka travka je bogatstvo… lepa reč je bogatstvo. Bogatstvo ideja… kakav je to divan osećaj spoznati koliko smo bogati svime. Ljubav prema sebi, ljudima i svemu što nas okružuje i to je bogatstvo. Tako da mi imamo sva bogatstva ovoga sveta samo treba da ga primetimo i da postanemo zahvalni. Duboko zahvalni!
Hvala ti Stvaralačka silo na svom bogatstvu i svom izobilju i svemu što postoji!
Voli vas vaša kreativa <3
Iz komentara:
  • ...fokusiranje na bogatstva u nama i oko nas izazivaju osecanje ispunjenosti i divljenja.Osecaj blagostanja.Taj osecaj i samo fokusiranje misli tada se podudaraju i sto je jos jako bitno to je istina.Istina koju znamo podsvesno i sad je potvrdjujemo i svesno….Te tri kombinacije kad se sloze su one koje privlace.Sklad misli, osecanja i vere(uverenja) su BINGO. A sta dalje…samo stalno odrzavaj fokus na svom bogatstvu dovoljno dugo dok ti jos vise bogatstava svih vrsta ne udje u zivot.Tada si u skladu sa Univerzumom….i on ume to da nagradi visestruko…
  • ...“Moc kreativnog misljenja” Norman Vinsent Pil. Reci tog divnog coveka su sada vec duboko utemeljene u mom “pozivu u pomoc” podsvesti i svesti i savesti :) da aktivira POZITIVNO, SNAGU VOLJE, SRECNE MISLI….
    “Ako mislis da si porazen, jesi; Ako mislis da ne smes, i ne smes:; Zelis li pobedu, a mislis da ne mozes, gotovo je sigurno da i neces. Mislis li da ces izgubiti, izgubljen si; Jer saznajemo stalno, nocu i danju, uspeh pocinje od covekove volje; Sve je u dusevnom stanju. Zivotne bitke ne dobija uvek covek brzi i deblje koze, vec pre ili posle pobednik bude COVEK KOJI MISLI DA MOZE”…

No comments:

Post a Comment