Sunday 14 April 2013

Zašto transurfing?


U moru informacija na temu uspeha, snage misli i pozitivnog stava teško je izdvojiti jedinstvenu tehniku pomoću koje može sve to da se ostvari i zato vam nudimo Transurfing!

Transurfing je moćna tehnika čijom primenom ćete biti oduševljeni jer će vas na efikasan način dovesti do promena uz koje ćete pronaći ljubav, postići bogatstvo, doći do zdravlja i sreće!

Verujemo da ćete, želeći sebi najbolje, "surfovati" sa nama kroz prostranstvo varijanti i održavati ravnotežu na talasu sreće!

4 comments:

  1. ---Verujemo da ćete, želeći sebi najbolje, "surfovati" sa nama kroz prostranstvo varijanti i održavati ravnotežu na talasu sreće---
    Kakva magicna recenica, savrseno <3

    ReplyDelete
  2. jeste magicna..hvala u ime Transurfing Balkan tima :-)čiji sam deo :-)

    ReplyDelete
  3. Zabranjeno je na forumu ostavlja diretkne linkove ka drugim sajtovima, tako da umesto ovako http://www.kaonapokretnojtraci.blogspot.com/2013/04/zasto-transurfing.html#comment-form drugi put upisi ovako kaonapokretnojtraci.blogspot.com/2013/04/zasto-transurfing.html#comment-form ali urednice ce te vec obavestiti.
    Blog ti je jako lep i inspirativan, lep pozdrav

    ReplyDelete
  4. Hvala ti puno na pohvalama i savetu..ako tako upisem kako si rekla, nece moci direktno da se klikne i ode - zato sam htela da olaksam svima, ..ali treba postovati pravila :-)...Da, na blogu sam i htela da postavljam stvari koje daju meni, pa i drugima, inspiraciju i pravac ka boljem, lepsem, jednostavnijem a opet ispunjenom zivotu :-)
    Hvala jos jednom i puuuno pozdrava :-)

    ReplyDelete