Thursday 18 December 2014

Vježbe za kexy tijelo (for žene) by Nino Komušar


Vjerojatno svaka žena u nekom periodu svog života želi izgledati sexy u svojim pa i u tuđim očima. E sad što je to sexy? Što muškarci vole kod žena i na što se trebate fokusirati da bi bile sexy, zgodne i zanimljive suprotnom ili istom spolu :) Budući da su ukusi različiti: nekom muškarcu možete biti privlačne i ako imate 30 kg viška i ako imate 20 kila manjka tako da ovo sve sto sam dosad napisao uopće nema smisla ;))


Anyway moderna žena misli da je sexy ono što vidi na tv-u, a to su utegnute guze, vitka linija i tako dalje.. pogledajte si reprizu baywatch-a ako niste sigurni o čemu pišem..

Uglavnom pod broj 1 bi bile neke kardio vježbe.. to su vam one di srce ubrzano pumpa krv i onda ubrza cijeli metabolizam, pa započne proces topljenja masti, pa nakon toga nabustate kondiciju dobite na izdrzljivosti, niste umorni jer imate snage. Uglavnom od tih vježbi budete vitki i fit sa posebnim naglaskom na fit ;)
Tu ima brdo izbora, možete ili hodati onako malo žustrije ili trčati ili voziti bicikl ili jašiti po orbitreku ili po nekoj drugoj kardio spravi, možete preskakati uže (troši najviše kalorija od svih kardio vježbi i smijesno jeftino;) ili otići na službenu stranicu Shaun T-ja ili Jillian Michaels a to vam je (www.piratebay.org) skinete bilo koji video, upalite ga na TV-u ili kompu i hopsate tamo s njima.. stvar funkcionira - znači izbor je na vama sto ce te raditi..

Pod broj 2 su vježbe za guzu.. vjerojatno svaka žena želi imati čvrstu guzu. Ima pregršt vježbi od kojih ću napisati samo jednu koja je kraljica svih vježbi, a to je squat aka čučanj.. ta vježba gradi ne samo guzu nego cijelo tijelo znači i leđa i trbušne i noge  i ramena i prsa.. možete ju raditi bez utega ili sa utezima (sa utezima je napredak brži ;) evo vam link za jubito pa pogledajte na kaj to liči..

To radite progresivno jedan dan 20 komada pa drugi 22 pa treci 25 onako kako možete.. za par tjedana ćete ih moći napraviti po 150 komada. Bitno je da radite pravilno ko u videu, znači morate osjećati da vas boli guza nakon i za vrijeme vježbe ;)

Ovaj sljedeći video je varijata sa utezima puno bolja varijanta - ko ima love nek kupi ravnu šipku i bar 40 kg utega. To radite fino 4 serije po 12-15 ponavljanja i garantiram vam za 2 mjeseca ćete imati „savršenu“ guzu i jako tijelo. Pod jako ne mislim da ćete izgledati ko bilderi nego ćete ojačati leđa, noge i sve ono ostalo sto sam napisao ranije.


Pod broj 3 vježbe za prsa i ruke, popularni sklekovi ;) To vjerojatno svi znate kako se radi i vjerojatno nema potrebe da stavljam link za jubito.. ono što možda ne znate je da  sklekovima možete povećati veličinu grudi jerbo napravite sloj mišića na prsima pa vam automatski i one narastu ;) ali možete i staviti pushup grudnjak i preskocite tu vježbu - izbor je na vama :) ako ipak zelite prirodno povecati grudi onda ženske na pod i radite sklekove, a naprednija i bolja varijata bi bila da radite bench press no za to vam treba bench klupa ili članstvo u nekoj teretani.. ako će koja od vas raditi squat(čučanj) sa šipkom i utezima onda si joj dokupite i klupu pa imate sve doma i vježbate kad želite..

E sad fokus na ruke.. ako imate problema sa onim visećim krilima na rukama najbrže ćete to eliminirati ovom prejednostavnom vježbom the chair dip ;)
Evo video


Znači običan stolac i radite ovu vježbu. Radite bar 4 serije do otkaza znači koliko god možete.. to će vam izgraditi tricepse, ruke ce vam se popuniti i neće vam nigdje ništa „visiti“ ;) ruke naravno mozete lijepo oblikovati i sa sklekovima, ali tko ne može napraviti niti jedan sklek neka krene sa ovom vjezbom i onda fino kombinirajte chair dip i skleks i ruke vam budu tip top..
možete ruke izvježbati i utezima ima brojnih vježbi za to najučinkovitija je skull crushers od toga meni tricepsi ne da rastu nego bujaju ;))

jbg ko nema utege ili si ih nemozete priuštiti onda chair dip i skleks i fiju..

Da bi napravile ove vježbe za guzu i prsa/ruke treba vam 15-20  minuta vremena.. i to se radi 3-4x tjedno, a sad ako nemate 20min onda vježbajte samo ono gdje znate da ste „tanki“ preporučam vam nakon vježbi za guzu/ruke/prsa da nabacite neki kardio to je ono pod broj 1 ;))

good luck and have fun ;)

 Nino Komušar

No comments:

Post a Comment